maandag 11 november 2013

je eigen stijl vinden!!

Je eigen stijl vinden!!
 
 
hee lezers!
Bijna iedereen volgt meestal de trend die op dat moment veel in de winkels liggen of die je veel in mode tijdschriften ziet. Maar vind je die eigenlijk wel echt zo leuk? Of ben je stiekem een fashion victim en loop je iedereen gewoon achterna? Vandaag vertel ik jullie hoe jij je stijl kan vinden.


Wat is nou het voordeel van je eigen stijl kennen? Je kan miskopen voorkomen. Ik heb vaak genoeg gehad dat ik iets kocht en het later maar hooguit één of twee keer heb gedragen. Dit kan komen omdat het eigenlijk helemaal niet je stijl is, maar omdat bijvoorbeeld veel mensen ermee lopen.

Wat is een eigen stijl? Het is niets minder of meer dan wat jij leuk vindt en wat bij jou past. Zo kan je andere stijlen overnemen, maar het is dan niet helemaal van jou. Het gaat erom wat jij leuk vindt.

Hoe vind en ontwikkel je je eigen stijl?

- Volg de trends niet letterlijk, maar draag ze op jouw manier! Geef er een eigen draai aan.

- Als je shopt, laat je dan leiden door je eigen smaak en bijvoorbeeld niet die van je vriendinnen. Ga voor een kledingstuk die jouw veel aanspreekt en die je mooi vindt.

- Neem je tijd om verschillende kledingstukken uit je kast met elkaar te combineren. Soms lijken de meest gekke combinaties juist heel leuk te zijn!

- Kleed je alleen voor jezelf, niet voor anderen, en zeker niet voor bijvoorbeeld de jongen die je leuk vindt. Het schijnt dat als je jezelf bent en je eigen stijl volgt je een stuk aantrekkelijker bent.

- Geloof in je eigen stijl, of andere het nu mooi vinden of niet. Je bent immers je eigen stijl icoon! Wees niet bang om er anders dan andere uit te zien. Dat maakt je vaak juist zo uniek.

 


Anders
Wat je ook kan doen is een bord maken. Pak tijdschriften erbij en begin alles eruit te knippen wat je leuk vindt! Uiteindelijk zie je vaak terug welke kleuren je het mooiste vindt of welke stijl. Allemaal in één oogopslag!

Als je het bord hebt gemaakt kan je naar je kast gaan en hem helemaal overhoop gooien. Kijk wat je wel en niet leuk vind. Het bord kan je daar natuurlijk bij helpen! Alle kleding die je niet leuk vind kan je weggooien, doneren of naar een tweedehandswinkel brengen. Dan maak je er andere mensen er ook nog is blij mee!

heel veel succes!!
xjes lieve

Geen opmerkingen:

Een reactie posten