donderdag 7 november 2013

top 3 boeken

                                                hee lezers,
vandaag maak ik een artikel over boeken, welke dat ik leuk vind.
Daarvan maak ik dus een top 3, net zoals de films!!
Veel leesplezier!!

1. kappen van carry slee. Sander voelt zich veilig in zijn vriendengroepje. Maar als Emiel erbij komt, verandert de sfeer. De groep wordt een bende, die zich aan geweld schuldig maakt. Als Sander dat doorkrijgt, kan hij eigenlijk al niet meer terug... Als de bende een jongen in elkaar slaat en berooft, wordt Sander herkend. Sander ontkent, maar de hele klas beschuldigt hem. Alleen Indra komt voor hem op. Niet alleen omdat ze verliefd op hem is, maar vooral omdat ze weet hoe erg het is als je niet wordt geloofd. Indra heeft de ziekte van Pfeiffer en iedereen denkt dat ze zich aanstelt. Maar wat als ze erachter komt dat Sander
wèl schuldig is?

2. Dat heb ik weer 5 van carry slee. Puck, haar beste vriendin komt met een bericht dat Britts hele leven op zijn kop zet! In niet zo veel woorden vertelt Puck aan Britt dat ze verliefd op haar is! Daar reageert ze een beetje geschokt op, wat Puck weer in het verkeerde keelgat schiet. Hun vriendschap loopt op de klippen, en dat juist in die drukken en spannende tijd! Ze papt aan met Sanne, een meisje waarvan ze niet al te snel gezien zou willen worden, maar is dat wel zo’n goed idee? Bovendien moet Britt samen met haar broertje Lucas nog een verrassingsparty organiseren, maar hij gedraagt zich heel erg vreemd. Wat is er met hem aan de hand?

3. 100% julia van nikki smit. Julia Balentina verhuist met haar ouders naar Londens beroemde wijk Notting Hill. Tijdens castingdagen in Topshop scoort ze een felbegeerde hoofdrol in BBC’s hitserie Primrose Hills.
Haar vriendin Katie voorspelt dat Julia haar eerste zoen van Johnny Bloom krijgt, het lekkertje uit de serie én Julia’s grote idool.

Op school ben ik bezig in Dat heb ik weer 5, thuis ben ik bezig in 100% julia, en ik lees op school voor (voor de voorleeswedstrijd!) in kappen, ik heb kappen wel al uit.
Heel veel leesplezier!!
xjes lieve

Geen opmerkingen:

Een reactie posten