zaterdag 8 februari 2014

Het zaterdag recept!

Hee meiden, dit lijkt mij zo'n lekkere chocolademelk! Dus daarom zet ik het op mijn blog!




Wat heb je nodig?

  • Melk 
  • Maltesers
  • Honing (hoeft niet!)

Stap 1. Verwarm voldoende melk voor het aantal beker Maltesers Chocolademelk wat je wilt gaan maken. Dit kan in de magnetron, maar je kunt het ook in een pannetje op het vuur opwarmen. Blijf in elk


















geval altijd roeren en zet het vuur niet te hoog, anders kookt het over.
Stap 2. Terwijl de melk aan het opwarmen is, vul je bekers met zo’n 15 tot 20 stuks Maltesers per beker.
Stap 3. Als de melk is opgewarmd schenkje de melk bij de Maltesers. Omdat Maltesers zo luchtig zijn, drijven ze vanzelf naar boven.
Stap 4. Roer nu alles goed door, tot alle Maltesers zijn gesmolten. Zelfs de brosse vulling lost op.
Stap 5. Garneer de chocolademelk met een extra handje Maltesers. Deze worden zacht en blijven nog een beetje krokant. Die kun je er dan lekker uitlepelen voordat je de melk gaat drinken. Mmmmm!
Ook lekker, nog een extra scheutje honing. Voor de ├ęchte zoetekauwen.
Ik heb dit recept met de foto's van Serena's blog gekopieerd dus ik zou het leuk vinden als jullie daar ook wens een kijkje gaan wagen! Klik hier voor haar blog!

Veel plezier met maken!

Xoxo lieve

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen