zaterdag 3 mei 2014

Het zaterdagrecept!

Hee meiden, vandaag laat ik jullie een receptje voor chocoladecake in een mok zien!

Ingrediƫnten
  • 4 eetlepels zelfrijzend bakmeel
  • 2 eetlepels suiker
  • 2 eetlepels cacao
  • 1 ei
  • 3 eetlepels melk
  • 3 eetlepels boter of olie
  • ¼ theelepel vanille (of pepermunt) extract
  • 1 eetlepel chocolate chips (stukjes chocolade)
  • 1 grote mok









Bereiding:
  1. Doe de droge ingrediƫnten in de mok en roer goed door.
  2. Breek een ei en doe dat in de mok. Mix dit heel goed zodat er geen klontjes bloem in de hoekjes achterblijven. Schenk de melk en de olie erbij en roer goed door. Voeg het vanille extract toe.
  3. Zet je mok in de magnetron en verwarm drie minuten op maximaal vermogen ( 900-1000 watt.) Wacht tot de cake stopt met rijzen en stevig wordt in de mok.
  4. Indien nodig, haal een mes langs de rand van de mok, en haal de nog warme cake uit de mok en leg op een bordje.
  5. Of laat het in je mok, en eet het lekker op met een lepeltje!

Xoxo lieve

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen