woensdag 7 mei 2014

Moederdag cadeau tips!


Hee meiden, binnenkort is het weer Moederdag! Wat ga jij doen of geven? Nou als je het even niet meer weet heb ik hier onder een aantal leuke Moederdag tips!


Gegraveerd armbandje
Een origineel en vooral persoonlijk cadeautje is een gegrafeerd armbandje. Je kunt naar de juwelier gaan om dit te kopen en te laten maken. Je kan het zo duur en goedkoop mogelijk maken als je zelf wil, de keuze tussen goud of zilver is bijvoorbeeld al van behoorlijke invloed op de prijs. De boodschap die jij in de armband laat graferen is natuurlijk helemaal aan jou! Jouw moeder zal zeker weten blij zijn met dit cadeau en ze kan 'm elke dag bij zich dragen. 
Cupcake/macaron workshop
Een cadeautje is hartstikke leuk, maar samen de handen uit de mouwen steken zorgt voor een leuke middag en herinnering. Er zijn talloze workshops waar je bijvoorbeeld cupcakes en macarons kunt maken. En ondertussen een beetje snoepen hoort er uiteraard bij ;-). 
Schilderij maken
Laat jouw creativiteit uit je komen en maak een schilderij voor je moeder! Bij de Blokker of de Xenos vind je goedkope doeken van verschillende maten. Pak hem -als hij droog is- in en doe er een grote strik omheen. Tadaaa! Natuurlijk verdient jouw schilderij een mooi plekje in het huis.  
Schrijf een brief
Jouw moeder weet vast en zeker dat jij van haar houdt, maar het kan nooit kwaad om haar dat te zeggen. Schrijf een mooie brief waarin je haar vertelt wat ze allemaal voor jou betekent. Je zult zien dat dit heel veel voor jouw moeder zal betekenen! 

Coupon
Moeders doen altijd veel voor hun kinderen, tijd om iets terug te doen! Geef haar een coupon (of meerdere) die zij op ieder moment kan inleveren. Heeft jouw moeder altijd een hekel aan stofzuigen? Dan schrijf je op de coupon dat ze 1x stofzuigen van jou tegoed heeft.  
Een boompje/bloemetje planten
Je moeder zal erg blij worden van een bosje bloemen, maar het is nog leuker om samen met haar een boompje of bloemetje te planten! Gebruik je groene vingers en duik samen de tuin in. Het leukste gedeelte is dat jullie het plantje samen zien groeien en bloeien!
Origineel ontbijtje op bed 

Een ontbijtje op bed is niet per se origineel, maar wel de manier waarop! Hieronder vind je voorbeelden van leuke manieren van een ontbijtje!Ook love theezakjes maken? Kijk hier hoe je dat moet doen! 1 opmerking:

  1. Super leuke tips!
    Ik ga een gegraveerd armbandje voor mijn moeder laten maken!

    Sven

    BeantwoordenVerwijderen