Spaghetti bolognese
- 1 paprika’s
- 1 uien
- 1 preien
- 1 teentjes knoflook
- 2 blikken tomatenblokjes
- 1 blikjes tomatenpuree
-
Pasta
-
Olijfolie (om in te bakken)
-
Peper, zout en Italiaanse kruiden
Bereiding:
Zet een pan met water op het vuur, zodat het gaat koken. Ondertussen
was alle groenten. Snij de steeltjes en
viezigheden van de groenten eraf. Snij de groenten in kleine blokjes/stukjes. Bij
de prei haal je het kontje, en het buitenste blad eraf. Snij hem tot het midden
in, en maak hem nu schoon. En dan snij je er blokjes van.
Pak nog een pan, en doe daar een scheutje olijfolie in en
laat de olijfolie warm worden. Nu doe je het gehakt erin. Laat het bakken tot
het gaar is. Doe nu de groenten in de pan met het gare gehakt. Als de groenten zacht
zijn geworden doe je de tomatenblokjes en de tomatenpuree erbij. Dat laat je
even pruttelen. Wil je het stevig houden, dan laat je het zo. Als je het als
een echte saus wilt hebben, dan ga je met de staafmixer erdoor heen.
Nu giet je de spaghetti af, en doe het op je bord. Nu de saus
erover.
Eet smakelijk!!
Ga jij het maken?
Xoxo lieve
Bron. recept!
Bron. foto!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten