zaterdag 14 juni 2014

Het zaterdagrecept!

Hee meiden, vandaag heb ik een heel lekker recept!! Namelijk Spaghetti bolognese! Kijk maar mee!!



Spaghetti bolognese
-         250 gr. BIO gehakt
-         1 paprika’s
-         1 uien
-         1 preien
-         1 teentjes knoflook
-         2 blikken tomatenblokjes
-         1 blikjes tomatenpuree
-         Pasta
-         Olijfolie (om in te bakken)
-         Peper, zout en Italiaanse kruiden

Bereiding:
Zet een pan met water op het vuur, zodat het gaat koken. Ondertussen was alle  groenten. Snij de steeltjes en viezigheden van de groenten eraf. Snij de groenten in kleine blokjes/stukjes. Bij de prei haal je het kontje, en het buitenste blad eraf. Snij hem tot het midden in, en maak hem nu schoon. En dan snij je er blokjes van.
Pak nog een pan, en doe daar een scheutje olijfolie in en laat de olijfolie warm worden. Nu doe je het gehakt erin. Laat het bakken tot het gaar is. Doe nu de groenten in de pan met het gare gehakt. Als de groenten zacht zijn geworden doe je de tomatenblokjes en de tomatenpuree erbij. Dat laat je even pruttelen. Wil je het stevig houden, dan laat je het zo. Als je het als een echte saus wilt hebben, dan ga je met de staafmixer erdoor heen.
Nu giet je de spaghetti af, en doe het op je bord. Nu de saus erover.

Eet smakelijk!! 


Ga jij het maken?

Xoxo lieve

Bron. recept!
Bron. foto!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen