zondag 19 januari 2014

Het zondagrecept!

Hee meiden! Vandaag een pindakaas koekjes recept!

Ingrediƫnten:
- 200 g bloem
- 1/2 tl zout
- 115 g boter
- 100 g kristalsuiker
- 100 g bruine basterd suiker
- 1 ei
- 225 g pindakaas met stukjes noot
- snufje zout

Bereiding:
Zeef de bloem met het zout. Klop in een andere kom de boter met beide soorten suiker licht en romig. Vermeng het ei met het bloemmengsel en de pindakaas. Klop het door het botermengsel.

Leg het deeg verpakt in aluminiumfolie minstens 2 uur in de koelkast.

Verwarm de oven voor op 160 graden.

Vorm balletjes van 3 cm doorsnee van het deeg en leg ze 5 cm afstand van elkaar op de bakplaat. Bak de koekjes in 15 min goudbruin.

Je kunt ze ongeveer 5 dagen bewaren in een goed gesloten trommel!

Veel bakplezier!

Xoxo lieve

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen