woensdag 15 oktober 2014

Even bijkletsen!!

Hee meiden, mij leek het leuk om even bij te kletsen hoe het met mij gaat etc!! dus pak een kopje thee en lees maar mee!


Als 1e Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie op een nieuwe school, nieuwe klas of werk je nu ergens? Laat het maar weten bij de comments!!

Ik zit nu een aantal maanden op een middelbare school in Maastricht. Ik vind het super leuk omdat we een leuke klas hebben en ik zit op een school waar 2 filmsterren op zitten, hahaha! Namelijk Joes Brauers (oorlogsgeheimen, Lambert) en Bram van Schie (Hemel op aarde, Bart) niet alleen dat vind ik leuk maar nog veel meer!! Op school krijgen we Frans, Duits, Gym, Wiskunde, Mega (Maatschappijleer, Economie, Geschiedenis en Aardrijkskunde), Engels, Dans, Textiel, Nederlands, Koken, Drama en nog een aantal dingen. Volgende week heb ik wel 4 proefwerken (groter dan S.O.) dus dat is wel irritant.

Ik heb een agenda van LOESJE!! Echt leuk. Op iedere blz van de week staat een spreuk en er zat een hele leuke bij die op de dinsdag heel erg paste; 'Wie niet luisteren wilt moet maar zelf ontdekken' en raad maar wat er was?!
Het was heel erg aan het regenen en mijn ouders zeiden de hele tijd van: 'Lieve doe nou een regenbroek aan anders ben je heel nat als je op school komt' etc, etc, etc maar ik weigerde het om die broek aan te doen dus je raad het al; kom ik op school aan en mijn broek kon je uitwringen, gelukkig had ik op die dag gym en kon ik mijn gymbroekje aan doen, maar anders was ik heel erg nat. Ik fiets altijd met een groepje, ik en nog 1 iemand waren de enige zonder regenbroek aan, want wij dachten 'dat ziet er belachelijk uit' en 'niemand heeft zo'n ding aan' dus nu zagen wij er eerder belachelijk uit, haha!! Maar goed; 'Wie niet luisteren wil moet maar zelf ontdekken'.Ik heb ook een macbook gekocht, YEAH! Ik moet nog een aantal dingen uitvinden hoe ze werken en zo maar dat komt helemaal goed! De Macbook Pro heb ik gekocht en ik ben echt super blij!!
Hij is heel fijn, alleen moet ik er nog 'word' en 'power point' op zetten met zo'n office pakket, want nu kan ik geen bestanden openen die ik heb gestuurd vanaf de macbook naar een windows computer. Maar in ieder geval kan ik nu ook meer filmpjes maken en bloggen. Ik blijf het wel op alleen woensdag houden maar het kan ook gebeuren dat er een extra artikel online komt!!

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om even een comment achter te laten hoe het met jou gaat he?!

Heb je tips voor de macbook pro? Laat ze dan ook even achter bij de comments!


xoxo Lieve

1 opmerking:

  1. erg leuk dat je een macbook hebt gekocht en dat je even bijkletste! ik heb geen tips, want ik heb geen macbook. Mij lijkt het wel heel leuk als je de fotobooth challenge met raphaella of laura doet (of zo)

    x naomi

    BeantwoordenVerwijderen