woensdag 26 november 2014

Challenge mislukt :(

Hee meiden, dit is geen reden om niet door te gaan (als je mee deed) maar ik heb mijn challenge niet volgehouden :( Kijk maar mee waarom, etc!

Ik ben gestopt vanwege rugpijn. Ik heb een spiertje in mijn schouderblad en die deed zo'n pijn dat ik het niet kon volhouden, echt geen smoesje:), maar ik heb nu ook al 3 lessen breakdance op school gehad en het bleef maar pijn doen dus ik besloot maar om te stoppen met de challenge want ik dacht dat het misschien daaraan zou liggen.
En dus 2 dagen later had ik ineens geen rugpijn meer, rara hoe zou dat toch komen:)?

Ik deed trouwens de '30 day plank challenge' (klik hier voor het artikel), en het was een hele pittige challenge want uiteindelijk ging ik echt door mijn armen.

Maar ik sport ook al 3x per week, fiets 5 dagen 15 km (ongeveer) naar school, dan doe ik ook soms tussendoor wat trainingen (Blogilates), niet op tijd naar bed gaan (ondanks ik het toch echt wel probeer) en dan ook nog een aantal s.o's tussendoor, dan denk ik ook dat het door stress komt maar de challenge was best moeilijk hoor(;

Dus in ieder geval ben ik gestopt omdat ik rugpijn kreeg en door mijn armen (uiteindelijk) zakte omdat de challenge pittig was :(

Maar ga jij nou gewoon maar lekker door en veel succes nog (;

Ik kies de volgende maand ook weer een nieuwe challenge uit hoor!

Xoxo lieve


1 opmerking: