donderdag 19 maart 2015

Donderdag: tips voor de ... trends 2015 #3


Hee meiden, vandaag geef ik tips voor de haar zomer trend van 2015! Let's go!


Dit zijn de haar trends van de lente + zomer 2015!!

1. De halflange bob
De halflange of lange bob is het helemaal dit voorjaar. Een bob die ruim op of over je schouders valt. Van achteren wat korter als je wilt.

2. Lang haar
Lang haar draag je gewoon los en golvend, scheiding in het midden. Haar al dan niet achter je oren. Nieuw dit seizoen is wel het wafeltjes haar. Niet in het hele haar maar in een paar lokken. Het dipdye effect blijf je zien. 


3. Lange pony
Lang haar met een lange rechte pony tot over de wenkbrauwen. combineer de pony met heel lang haar of met schouderlang of halflang haar. Een pony laten knippen als je lang haar hebt is geen beslissing die je overhaast moet nemen. Het duurt jaren voor het weer is aangegroeid.


4. IJzig blond
De meest opvallende trend in haarkleur is wel het koele ijsblond. Zo blond dat het bijna wit is en liefst zo min mogelijk goud en geeltinten erin. Als er al een scheiding is, dan is deze vaak laag aan de zijkant.
5.Piekerige pixie
Wil je je haar kort? Laat het dan van voren in lange stoere pieken knippen. De haren voor zijn de langste van het hele kapsel. Laat ze hangen of zet ze omhoog met gel of spray.
6. Vlechtjes
Vlechten blijft onverminderd populair. Zowel de eenvoudige vlecht als het vlechtwerk voor gevorderden. Verwerk de vlecht in een knot of maak er een half ingevlochten kapsel van. Alles kan. Twee vlechtjes is ook helemaal in trouwens. 

7. Lange lage staart
Ook de lange lage staart zagen we al eerder. Die blijf je ook dit voorjaar zien. Je kan het haar wat opbollen of touperen. Vastgezet met je eigen haar of met speldjes of grote zichtbare spelden of accessoires.  Geef hieronder je mening welke je het mooiste vind!

Xoxo lieve


Geen opmerkingen:

Een reactie posten