vrijdag 20 december 2013

Tips tegen een droge huid!

Hee meiden, heel veel mensen hebben last van een droge huid! Maar hier zijn een aantal tips!

TIP 1:

Water:
Urenlang badderen? Douchen totdat je handen rimpelig worden? Het is allebei niet slim als je last hebt van een droge huid. Het is zelfs beter om het water te vermijden. Douche zo kort mogelijk en niet al te warm. Dit zorgt er namelijk voor dat je gezichtshuid uitdroogt. Douche ook zo min mogelijk. Elke dag douchen is helemaal niet goed voor je huid. Was je daarom om de dag, dat is veel beter voor je huid.

 

TIP 2:

Bodybutters en cremes:
Je hebt HEEL VEEL verschillende bodybutters en cremes tegen droge huid! Ik vind de bodybutters van de bodyshop heel fijn, maar let op: doe het niet in je gezicht!! Er kunnen verschillende stoffen in zitten die slecht zijn voor je gezicht, die dus alleen goed zijn voor je benen, armen rug enz... Dat komt omdat je gezicht heel gevoelig is. Dus je kunt dan beter een speciale pot ofzo kopen voor je gezicht. Hier zijn een aantal voorbeelden van (harde en zachte) bodybutters van de bodyshop:
Vanille, Ginger sprakle, Honey mania, Brazilnut, Peach, Mango en nog veel meer, ga anders gewoon eens langs bij de bodyshop! De butters zijn meestal 10,- -16,- euro!
Hier zijn een aantal voorbeelden van (gezichts) cremes die je ook op je gezicht kan smeren:
De blauwe pot nivea creme, Nivea soft, Zwitsal zachte creme (ik weet niet zeker of dat bodylotion is of niet, zowel zet dat dan bij de comments a.u.b. want dan kan ik dat bewerken!), en Dinsdag een DIY voor gezichts/handencreme!!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden!!

Xjes lieve

Geen opmerkingen:

Een reactie posten