zaterdag 22 maart 2014

Het zaterdagrecept!

Hee meiden, vandaag laat ik jullie een recept voor mini Nutella cupcakes zien!

Ingrediƫnten:
2 grote eetlepels Nutella
1 ei
2 eetlepels zelfrijzend bakmeel (of bloem met een mespuntje bakpoeder)
Mini muffin vormpjes
Ongeveer 10 gehakte hazelnoten



Voorbereiding
Oven voorverwarmen op 180 C
Bereidingswijze
Doe de Nutella in een beslagkom en doe het ei erbij.
Roer tot de nutella zacht is. Doe het zelfrijzend bakmeel erbij en roer goed. Doe ongeveer 2 cm beslag in de vormpjes. Je merkt vanzelf hoeveel vormpjes je kan vullen. Strooi de gehakte hazelnoten erop en doe ze ongeveer 18 minuten in een voorverwarmde oven( als je niet zeker weet of ze klaar zijn, prik dan een tandenstoker of sateprikker in het midden van het cakeje, als hij nog zacht is, moet hij nag ongeveer 2 minuten langer).
Serveertipje:
Snij het cakeje in 4en, en doe er een flinke dot slagroom bij! 

Ga jij ze maken?

Xoxo lieve


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen