vrijdag 14 maart 2014

Mode trends lente en zomer!

Hee meiden! Vandaag laat ik jullie zien wat de trends van dit jaar zijn voor de lente en zomer!Sportief!
Sportswear invloeden in de modeVoetbalsokken, Varsity-jackets, sneakers met hoge hakken, jogging broeken en techno materialen. Sportswear invloeden in de mode.
Ben jij een sportief type? Dan zul je vast uit de voeten kunnen met de mode voor het komende seizoen. Voetbalsokken, sneakers (al dan niet met hoge hakken), Varsity-jackets (de karakteristieke Amerikaanse high school jacks), techno-materialen en (superchique) joggingbroeken zijn terug in beeld.


Gekleurde jassen! Voorjaarsmode 2014

Voor het voorjaar (en ook de zomer) gaan we weer volop kleur zien. 'Radiant Orchid', een heel zachte paarskleur met een puntje roze, wordt dé kleur volgens de internationale trend watchers. 
Maar ook roze zelf is het komende seizoen volop aanwezig. Oudroze zoals in de 'English Rose' collectie van Burberry, en sorbetroze, een kleur die ik erg mooi vind. En verder ga ik voor oranje, blauw, rood...

Bloemen!


Bloemboeketten, ontluikende bloemen, bloemenknoppen, bloemblaadjes. De mode voor lente en zomer 2014 is één bloemenzee. Nooit tevoren zagen we zoveel artistieke bloemenprints. Bloemenprints zijn niet banaal meer, maar worden ware kunstwerken.
Dit waren (vind ik) de leukste trends van dit jaar:)

Maak er een fijne dag van!!

Xoxo lieve

Geen opmerkingen:

Een reactie posten